Luminous

Canister

LED svjetleći kanistri za Vaš prostor

Naslovna

Što izrađujemo?

Svjetleći kanistri

Svjetleće boce

Kupci o nama

Naši proizvodi

Sve-velicine

Izaberi svoju veličinu

Rasvjeta nije samo nešto nužno. Već i dio tvog stila. Pogledaj naš sjajni asortiman za tvoj dom, koja će učiniti svakodnevicu vedrijom i ljepšom. Odaberi između nekoliko veličina rasvjetnih tijela i smjesti ih na pod, ormarić, policu ili jednostavno tamo gdje ti najviše odgovara. Mliječno bijela boja raspršuje svijetlost žarulje po prostoru te mu daje ugodno i nježno svijetlo. 

Kablovi-prekidaci-zarulje

Kvalitetne komponente

Bilo da je riječ o kanistrima ili bocama, sva rasvjetna tijela izrađena su od kvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajan i pouzdan rad. Tekstilni kablovi, žarulje, kanistri i boce, nožne i ručne međusklopke, utikači proizvodi su kvalitetnih robnih marki. Odaberi svoj omiljeni stil i napravi udoban dom po svojoj mjeri.

Fotke-4x2

Osvijetli dom po želji

Rasvjeta utječe na tvoje raspoloženje i pokazuje tko si zapravo. Sa Smart LED žaruljom u kombinaciji sa kanistrima ili bocama raznih dimenzija i oblika osvijetli svoj dom bojom koja mu odgovara. Potpuna kontrola nad bojom svjetla, toplinom i jačinom stvara pravo raspoloženje tijekom dana. Pronađi inspiraciju i gledaj svoj dom u drugačijem svjetlu.

Valentinovo

Iskoristite specijalnu ponudu za Valentinovo. Bilo koji kanistar ili bocu sa bijelim ili crvenim čepom, te crveno-bijelim ili bijelim kabelom možemo ukrasiti sa motivom srca. Možete birati koju boju srca želite. Iskoristite i 10% popusta na navedene artikle. Prilikom narudžbe upišite Valentinovo-2022 za popust, a u napomenu koju boju srca želite. Požurite jer su količine ograničene.

Logo-mali

Kontakt Info

Kontaktirajte nas

Copyright 2020 PEPA NET © Sva prva pridržana