Svjetleći kanistri

Svjetleći kanistar S

Kanistar zapremine 3 lit. napravljen od izdržljivog polietilena visoke gustoće (PEHD) u kojega je ugrađena LED žarulja. Jednostavan oblik lako je kombinirati s ostalim namještajem u prostoriji. Mliječno bijela boja kanistra raspršuje svijetlost žarulje i daje prostoru ugodno svijetlo. Kanistar se proizvodi u podnoj ili stolnoj varijanti.

Svjetleći kanistar M

Kanistar zapremine 5 lit. napravljen od izdržljivog polietilena visoke gustoće (PEHD) u kojega je ugrađena LED žarulja. Jednostavan oblik lako je kombinirati s ostalim namještajem u prostoriji. Mliječno bijela boja kanistra raspršuje svijetlost žarulje i daje prostoru ugodno svijetlo. Kanistar se proizvodi u podnoj ili stolnoj varijanti.

Svjetleći kanistar L

Kanistar zapremine 10 lit. napravljen od izdržljivog polietilena visoke gustoće (PEHD) u kojega je ugrađena LED žarulja. Jednostavan oblik lako je kombinirati s ostalim namještajem u prostoriji. Mliječno bijela boja kanistra raspršuje svijetlost žarulje i daje prostoru ugodno svijetlo.

Svjetleći kanistar XL

Kanistar zapremine 20 lit. napravljen od izdržljivog polietilena visoke gustoće (PEHD) u kojega je ugrađena LED žarulja. Jednostavan oblik lako je kombinirati s ostalim namještajem u prostoriji. Mliječno bijela boja kanistra raspršuje svijetlost žarulje i daje prostoru ugodno svijetlo.

Svjetleći kanistar XXL

Kanistar zapremine 30 lit. napravljen od izdržljivog polietilena visoke gustoće (PEHD) u kojega je ugrađena LED žarulja. Jednostavan oblik lako je kombinirati s ostalim namještajem u prostoriji. Mliječno bijela boja kanistra raspršuje svijetlost žarulje i daje prostoru ugodno svijetlo. Kanistar se proizvodi u podnoj ili stolnoj varijanti.

Logo-mali

Kontakt Info

Kontaktirajte nas

Copyright 2020 PEPA NET © Sva prva pridržana