Naš početak

Kao i u svakom poslu svaki početak je težak. Od početne ideje do danas kada službeno krećemo sa projektom prošlo je više od godinu i pol dana.

Prve reciklirane plastične kanistre počeli smo bušiti i ugrađivati žarulje prije više od godine dana. Prve četvrtaste otvore pokušali smo zatvoriti drvom, no to nam se nije sviđalo. Pokušavali smo i pokušavali razno razne kombinacije plastičnih kanistara u kojima su bila sredstva za pranje, emulzija za zaštitu podova i plastičnih boca od mlijeka, boje i aditiva za boju kako bi pronašli ono nešto. Bio je to dugačak put pun ozljeda na rukama i neprospavanih noći.

No, malo po malo kretalo se naprijed. Pronašli smo pouzdanog proizvođača kanistara i boca sa širokim rasponom proizvoda. Izabrali proizvode za koje mislimo da bi bili interesantni tržištu. Ništa lakše nije bilo prilikom izbora LED žarulja, prekidača, utikača i naravno kablova. Pokušali smo, i nadamo se da smo uspjeli, pronaći zanimljive komponente od kojih izrađujemo rasvjetna tijela.

Kablovi su posebna priča. Kako izabrati pravi? I tu smo uspjeli. Uskladili smo boje čepova sa bojom kablova koji su sve samo ne obični. Neki tekstilni kablovi koje nudimo su jednobojni, neki u dvije boje, a neki su šareni ali jako dobro usklađeni sa bojom čepova na kanistrima i bocama kako bi se konačni proizvod što bolje uklopio u prostor i osvijetlio ga.

U ponudi imamo nekoliko veličina kanistara i boca koji se svojom jednostavnošću uklapaju gotovo u svaki prostor.

Logo-mali

Kontakt Info

Kontaktirajte nas

Copyright 2020 PEPA NET © Sva prva pridržana